Zakelijke fotoproductie

Zakelijke fotoproductie

Zakelijke fotoproductie bevat zowel industriële als reclamefotografie. Voor dit soort fotografie werken wij op aanvraag graag op uw gekozen locatie. U kunt er ook voor kiezen om de foto’s te laten maken in onze state of the art studio.

Onze studio
Onze studio is voorzien van de meest efficiënte digitale faciliteiten waardoor er tegelijkertijd op verschillende opnamesets gewerkt kan worden. Bovendien telt onze verduisterbare daglichtstudio meerdere aanpasbare platforms, een op maat afstelbaar plafond en een enorme vaste infini van tien meter breed en zes meter hoog.

Ook beschikt Publiall over de juiste contacten met modellen, stylisten en visagisten die uitstekend hun werk kunnen doen in onze doucheruimte, make-up en kleedkamer.

Al met al beschikt onze studio over de juiste faciliteiten waar zowel beauty, lifestyle, food als fashion in perfecte omstandigheden gefotografeerd kunnen worden.

Wat Publiall voor u kan betekenen
Publiall verzorgt zowel uw pre- als postproductie en helpt u bij uw zoektocht naar geschikte modellen, stylisten en visagisten. Daarbij kunnen wij ons decor naar uw wensen ombouwen. Beeldretouches en -manipulaties worden ook in onze studio gedaan, maar kunnen op aanvraag uitbesteed worden aan externe partners.

Onze fotoplayer laat zien wat Publiall voor u kan betekenen op het gebied van zakelijke fotoproductie. Neem gerust contact met ons op mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken.

0

Je winkelwagen