Video producties

Bedrijfsfilms

Speciaal voor u maakt Publiall bedrijfsfilms die perfect aansluiten bij het imago dat uw bedrijf wilt uitstralen. Wij zorgen voor een film waarin uw bedrijf en bedrijfsactiviteit, samen met een professionele voice-over, op een unieke manier in beeld gebracht worden.

U staat bij ons centraal en daarom horen wij graag wat uw wensen zijn. Ook kunnen wij zelf een creatief concept voorstellen. Onze eigen montage- en graphicsstudio is gebouwd rond een ‘state of the art’ Mac Pro. Daardoor kunnen wij garanderen dat onze monteur en graficus een optimale workflow heeft en dat alle aandacht naar de inhoud van de film gaat.

Wij nemen het volledige productieproces van uw bedrijfsfilm voor onze rekening: reproductie, regie, camerawerk en post-productie. Uw wensen staan bij ons centraal en u heeft dan ook op elk moment tijdens het productieproces de mogelijkheid inspraak te geven.

Met uw wensen en onze creatieve en technische know-how willen wij tot een verbluffend eindresultaat komen.

Hier mag de video die op de website staat bij gevoegd worden

TV Reclame
Ook voor uw tv reclame kunt u terecht bij Publiall. Wij zullen uw tv reclame van begin tot eind voor u realiseren. Dit proces delen wij op in drie fasen waarin wij u graag willen betrekken:

1. Preproductiefase
Tijdens de preproductiefase zullen wij de volgende zaken met u bespreken:

Boodschap
Welke boodschap wilt u overbrengen naar uw doelgroep en wat wilt u met uw commercial bereiken?

Doelgroep
Welke mensen wilt u aanspreken? Wilt u uw huidige doelgroep aanspreken of een nieuwe markt betreden? Door een draai te geven aan uw commercial kan deze bijvoorbeeld een nieuwe groep potentiële klanten aanspreken.

Stijl
Hoewel stijl uiteraard sterk samenhangt met de doelgroep en de boodschap is stijl ook een kwestie van smaak. Een commercial met cinema-allures of eerder een nuchter, no nonsense karakter: beiden hebben hun ideale toepassingsgebied.

Budget
Wat is het budget dat u uit wilt geven aan de commercial? De commercial zal zo op maat gemaakt worden dat alles haalbaar is binnen uw budget.

Na de preproductiefase komen wij dan tot een script waarin we een perfect overzicht krijgen van hoe en waar we uw verhaal gaan vertellen. Ook virtuele effecten worden in dit script opgenomen om een totaaloverzicht van uw commercial te krijgen.

2. Productiefase
Tijdens de productiefase wordt uw commercial geschoten. Wij gebruiken een heel arsenaal aan technieken om de krachtigste beelden uit de beste locaties te kunnen halen: Steadicam, camerakraan, 35mm adapters, cameradollies etc. Dit doen wij om net dat unieke beeld vast te leggen voor in uw commercial.

3. Postproductiefase
Nadat de beelden opgenomen zijn, maken wij uw commercial in zijn totaliteit af in onze montagestudio. Hier beschikken wij over de infrastructuur en rekenkracht om alles in dienst van creativiteit en kwaliteit van uw commercial te stellen.

Neem gerust contact met ons op mocht u nog vragen hebben.

0

Je winkelwagen