Car Wrap

Capwrappen is het volledig inpakken van uw auto met capwrapping folie gemaakt van vinyl. U kiest voor capwrapping als u of uw klant voor een lange of korte tijd uw auto een andere kleur wilt geven zonder dat de auto gespoten wordt. Daarbij is het capwrappen zeker de helft goedkoper dan het laten spuiten van uw auto.

Door de hoogwaardige kwaliteit van de huidige vinylsoorten wordt uw auto voorzien van een andere kleur of full colour print, waarbij de huidige laklaag onaangetast blijft. Bovendien wordt de laklaag beschermd tegen zonlicht door de UV-werende werking van het vinyl. Na het verwijderen van de Cap Wrap bevindt uw auto zich weer in de originele staat.

Het aantal leverbare kleuren dat Publiall biedt is groot: van mat zwart tot glanzend wit, van metallic tot parelmoer en van carbon tot chroom. Daarbij gebruikt Publiall o.a. de vinylsoorten van M3 en Avery, leveranciers van kwalitatief hoogwaardig vinyl.

Wilt u uw auto voorzien van een eigen ontwerp of wilt u een ontwerp laten maken door één van onze ontwerpspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Het zou zo maar eens kunnen zijn dat uw type auto al in onze database zit en dan kunt u alvast zien hoe het eindresultaat zal zijn.

0

Je winkelwagen