Aanhangwagen

AANHANGWAGEN MET SPANDOEK HUREN OF KOPEN

Hebt u genoeg van het dure reclame voeren? Dan is dit de oplossing: de reclameaanhangwagens van Publiall.be. Ze zijn ideaal voor het aankondigen van promoties, opendeurdagen, verbouwingen, verkopen, tornooien, festiviteiten en nog veel meer. Deze reclameaanhangers zijn uitgerust met een groot kader waar spandoeken van 3,2m lang en 1,5m breed in passen. Voor spandoeken in kleur -al of niet met foto’s- kan je ook bij Publiall.be terecht. Het fijne van werken met spandoeken is dat ze later nog kunnen dienen voor bv: sponsoring en andere reclame activiteiten. Meer info over de aankoop of huur van een reclameaanhangwagen lees je zo. Voor verdere vragen helpen we je graag via mail of per telefoon.

KOPEN
Zelf maken wij deze reclameaanhangwagens niet, omdat elke rijdende aanhangwagen vanaf begin 2012 een geregistreerd chassisnummer moet hebben en van een erkende aanhangwagenbouwer moet komen. Dit is om de zwarte handel en labiele constructies op de weg te voorkomen. Toch slagen wij er in u de beste prijzen te geven. Dit komt door de goede relatie met onze betrouwbare leverancier. Onze trailers voldoen aan alle normen die de wetgever voorschrijft. Normaal hebben wij enkele trailers in voorraad. Een reclamewagen die niet in voorraad is, is leverbaar binnen de 2 weken . Om deze korte levertijd te behouden hebben we één model met kader van 3,2m x 1,5m. Ook aanpassingen (bv: een groter kader) zijn in optie mogelijk. In deze kader worden de reclamedoeken opgespannen. Voor ontwerp en het printen van deze reclamedoeken kan u op Publiall.be rekenen. Uiteraard zijn reclameaanhangwagens ook te koop zonder de reclamedoeken.

Reclameaanhanger: 590 Euro nieuw model
Reclamedoek één zijde bedrukt : € 55
Reclamedoek twee zijde bedrukt: € 155
Anti diefstalslot: € 25
Wiel klem: 50 Euro

HUREN
U belt of mailt ons. U vertelt uw idee en verhaal. Wij maken u een passende offerte. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel maken wij voor u een ontwerp van het reclamedoek die in de kader van de aanhangwagen komt te hangen. Eenmaal het ontwerp gekozen, wordt het digitaal geprint. Dit duurt maximaal 5 werkdagen (Kan sneller indien gewenst). Daarna wordt het reclamedoek op de reclametrailer bevestigd. De reclameaanhangwagen wordt op de afgesproken datum afgehaald, geleverd of op de afgesproken plaats geplaatst.
Omdat wij over diverse staanplaatsen beschikken, telkens langs drukke en commerciële invalswegen, (meestal provinciebanen) is dit dé manier om op verschillede plekken gezien te worden. Wij zijn ook bereid trailers te plaatsen op een door u aangeduide staanplaats (als deze conform is met de wetgeving).
U kunt de trailer ook zelf afhalen maar dient dan wel een extra nummerplaat te voorzien. Bij deze laatste mogelijkheid zorgen wij voor een antidiefstal slot. Er is ook een waarborg die voldaan moet worden.

0

Je winkelwagen