Webhosting

Publiall beschikt over de nieuwste technologieën om uw website op het internet te publiceren. Wij stellen dus webruimte ter beschikking voor uw website via onze webserver. Onze server staat in een beschermde omgeving, waardoor uitval zo goed als onmogelijk is. Daarbij voldoet onze server aan de strenge vereisten op het gebied van veiligheid en redundantie.  

Wat Publiall voor u kan betekenen op het gebied van webhosting:

Domeinregistratie en -transfer:
Wij kunnen uw domeinnaam registreren zodat niemand anders een site kan registreren op uw internetadres. Ook kunnen wij een domeintransfer voor u uitvoeren als u wilt veranderen van provider.

Webruimte koppelen aan uw domeinnaam:
Wij koppelen uw internetadres aan diensten en faciliteiten op het internet om uw website zoveel mogelijk te profileren.

E-mailadressen koppelen aan uw domeinaam:
Wij kunnen meerdere e-mailaccounts voor u aanmaken. Wij koppelen deze aa uw eigen domeinnaam en configureren deze ook voor u.

Kortom: Publiall stelt webruimte voor u ter beschikking dat voldoet aan de nodige technische vereisten van uw website (software, licenties, webapllicaties en een database). Wij zorgen voor een veilige hosting van uw website gekoppeld aan de gecreëerde website. Doordat wij in direct contact staan met onze ICT-manager zijn wij in staat snelle en flexibele oplossingen te bieden bij technische problemen.

Ons aanbod:
Webhosting door Publiall wordt u aangeboden met jaarlijkse contracten en wij berekenen de trafiek (het internetverkeer, bijvoorbeeld downloaden) volgens noodzaak. U krijgt van ons toegang tot een eigen FTP (File Transfer Protocol) en er wordt dagelijks een back-up gemaakt van onze server zodat uw gegevens bij ons in veilige handen zijn. 

Wat Publiall u nog meer biedt:
- Hosting Platform: Linux
- Extensie ondersteuning: PHP
- Database ondersteunend: MYSQL
- Webmail
- Emailmarketing

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all