TV Radio Planning

Publiall biedt u de mogelijkheid te adverteren voor uw bedrijf op radio en televisie.

Radio
Radio is een uitstekend medium voor zowel thema- als actiegerichte reclame. Radioreclame biedt beslist een aangepaste formule om in contact te komen met uw doelgroep. De impact van een radiocampagne is grotendeels afhankelijk van de creativiteit van de radiospot. Publiall werkt voor u een concept uit en zorgt voor de volledige productie van dit concept.

Afhankelijk van uw doel en doelgroep zal uw radiospot op één of meerdere radiozenders te horen zijn. Publiall kan een campagne voor u uitwerken voor op lokale, regionale (Nostalgie, RGR) en nationale (MNM, Q-Music, radio 1, StuBru, radio 2, Joe FM) radiozenders.

Televisie
Televisie is nog altijd een krachtig en invloedrijk massamedium. Met een gepaste campagne en een opvallende tv-spot zorgt Publiall ervoor dat u gezien wordt. Publi-all boekt uw campagne op zowel regionale (RTV, ATV, TV Limburg) als nationale (Eén, VTM, 2Be, VT4, Vijf TV, Vitaya, Kanaal Z) zenders. Ook een nationale dekking via de regionale tv-zenders is mogelijk.

Daarbij kan Publiall ook in eigen studio uw tv-productie realiseren en is het mogelijk om met onze In Store TV-Tools uw eigen tv-kanaal binnen uw bedrijf te krijgen.

 

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all