Affiches

Affichage is een zeer effectief outdoor medium om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. De kracht hiervan moet u niet onderschatten. Affiches genereren vele contacten en de visuele impact wordt groter naarmate uw reclame meer herhaald wordt. Affichage is op twee manieren mogelijk:

Reclame op vaste panelen
De reclame van uw bedrijf en product is zichtbaar op vaste panelen langs grote en belangrijke wegen. Deze vorm van reclame evolueert snel met nieuwe technieken zoals roterende en beter verlichte reclamedragers. Er zijn verschillende soorten panelen beschikbaar: panorama, 4m², 8m², 20m², etc.

Reclame in beweging
Ook kan de reclame van uw bedrijf op trams en bussen van De Lijn gepubliceerd worden. Daarnaast kunt u gebruik maken van text en graphic displays, oftewel LED reclame.

Publiall affichage is zowel regionaal als nationaal mogelijk. Dankzij een individuele keuze van affichagepanelen selecteert Publiall de beste locaties voor uw reclame. Daarbij zorgt Publiall ook voor het ontwerp en drukwerk van uw affiches en stickers.

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all