Fotoproducties

Foto's in een folder, brochure of op uw website maken uw tekst levendiger, interessanter en aantrekkelijker. Een goede combinatie van tekst en beeld zorgt ervoor dat uw brochure, folder of website opvalt. Publiall is er om beeld en tekst op een zo aantrekkelijk mogelijke manier op elkaar af te stemmen.

Wat Publiall voor u kan doen
Bij Publiall kunt u terecht voor alle soorten beeldmateriaal: van productfotografie in de studio tot reportages en sfeerbeelden van events. Aan elke opdracht die wij binnenkrijgen gaan inleidende gesprekken vooraf zodat de foto's worden zoals u ze wilt. Samen met uw wensen en onze kwaliteiten willen wij tot de juiste beelden komen die uw boodschap op een correcte en aantrekkelijke manier verwoorden.

Hoe gaan wij te werk?
Allereerst willen wij samen met u overleggen welke boodschap u aan uw doelgroep wilt geven. Tijdens ons overleg willen wij zoveel mogelijk relevante informatie van u verkrijgen om zo de beelden geheel op uw wensen af te stemmen.  

Na de eerste bespreking wordt alles tot in de puntjes voorbereid: locaties worden verkend, producten bekeken, contacten met betrokken personen gelegd, packing lists gemaakt, een nauwkeurige planning opgezet en voor alles wat er fout kan gaan wordt een back-up voorzien. U als klant kunt dit gehele proces opvolgen en bijsturen waar u het nodig vindt. Op deze manier worden een vlotte shoot en een perfect resultaat gegarandeerd.

Na de shoot zal het proces van beeldmontage van start gaan. Of het nu gaat om simpele retouches of complexe beeldmontage, alle nabewerkingen gebeuren in onze eigen studio met de modernste hard- en software. Hierdoor blijft niet alleen onze visie en stijl gewaarbord, maar zo kunnen wij ook de leveringstermijn inkorten.

Wij kunnen de foto's elektronisch aanleveren via het net, op cd, op dvd of op een externe harddisk. Ook kunnen wij de foto's geprint aan u bezorgen.

Publiall zorgt voor uw foto's van opdracht tot levering. 

fotografie

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all